Kako smo završili 2015

Kako smo završili 2015. godinu?

Dragi naši dosadašnji i budući klijenti,

bliži nam se kraj 2015. i htjeli smo Vam se zahvaliti na ukazanom povjerenju ove godine, jer doista smo posebno zahvalni kada nam dopustite da izvodimo radove u Vašim domovima. Stoga još jednom Hvala! svima i nadamo se da smo opravdali Vaše ukazano povjerenje dok smo mi smo s druge strane samo na jednom projektu imali potpuno nerazumno ponašanje druge strane, ali i to će se riješiti 🙂

 

24 projekta u 2015.

Poslovno gledano uvijek može bolje no ne možemo se žaliti osim na niske cijene koje ugovaramo 🙂
Odradili smo 24 projekta, što doista nije malo. Operativno smo bili napeti i tražio se čovjek više te je naša organizacija poslovanja bila na testu, iako uz poteškoće i izazove sve smo projekte uspješno priveli kraju.

Adaptirali smo i uredili 14 stanova, od čega pola djelomično a njih 7 bile su potpune adaptacije od struganja cigle nadalje. Bilo je tu i manjih i većih površina, raznih rješenja i materijala ali da ne pričamo previše dio radova koji smo uslikali možete pogledati u našoj facebook galeriji.

Ove godine imali smo više uređenja poslovnih prostora tako da možemo reći da smo u tom segmentu aktivniji. Ukupno 9 većih ili manjih adaptacija poslovnih prostora uspješno smo izveli. Ponosni smo što su nam Audi i Škoda tj. AZ ukazali povjerenje (foto) kao i vrhunski brand Kiehls ali i drugi privatni investitori.

Imali smo jednu ali vrijednu adaptaciju kuće, koja je bila obiman projekt u što se možete uvjeriti pregledom slika koje smo objavili na facebook-u.

Aktivna su nam još četiri projekta na kraju ove 2015. godine.

colage-2015

 

Poboljšanja u 2015.

Početkom godine osvježili smo Facebook stranice i Internet stranice koje je posjetilo preko 21.000! zainteresiranih. Doista smo se trudili biti aktivni i transparentni te Vas kroz razne korisne članke u rubrici Savjeti informirati o aktualnostima. Vrlo su čitani bili članci Koliko košta adaptacija? i oni o energetskoj obnovi.

Malo statistike iz naše web ankete. Posjetitelji naših stranica su u 60% uspjeli saznati što ih je zanimalo. Uglavnom ste nas pronašli preko Googla 55%, a čak 80% Vas planira radove u idućih godinu dana i to 60% stan a 25% kuću te prosječno planirate uložiti 125.000 kuna. Očekivano je 70% posjetitelja iz Zagreba.

Nadamo se da smo Vam barem malo pomogli jer je naša aplikacija za podršku klijentima u 2015. zabilježila više od 400 upita.

S obzirom na količinu posla zapošljavali smo i nove djelatnike te smo imali teški zadatak pronaći inženjera koji bi nam operativno pomogao, ta potraga još traje te i ovim putem kandidate pozivamo da nam se jave. Možemo reći da smo dobro ekipirani s iskusnim i motiviranim djelatnicima a učvrstili smo i veze s našim dugogodišnjim kooperantima.

 

Planovi za 2016.

S obzirom na kvalitetu usluge koju pružamo i ulazak RH u EU planiramo izlazak na njemačko tržište adaptacija za što smo započeli pripreme i ostvarili kontakte, stoga se nadamo da ćemo uskoro i na tom tržištu realizirati prvi projekt.

Pored toga nastavljamo optimizaciju organizacije poslovanja, ulaganje u ljude i opremu kako bi ostvarili svoj poslovni cilj biti vodeći na tržištu adaptacija.

Također ćemo pokušati biti još aktivniji na društvenim mrežama i Internetu kako bi Vam što bolje približili naš rad i kvalitetu usluge, te Vas pozivamo da nas i dalje pratite.

Eto odradili smo i ovaj uobičajeni pogledan unazad krajem godine. Možemo biti zadovoljni učinjenim ali i činjenicom da se imamo čemu nadati i u novoj poslovnoj godini, što bez Vas ne bi bilo moguće, te Vas kao naše prošle i buduće partnere srdačno pozdravljamo!

Adaptor tim.

 

vise-onama-link

 

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *