Krediti za adaptaciju i gradnju

Krediti za adaptaciju stana i gradnju.

S obzirom da naši klijenti nerijetko adaptaciju ili gradnju financiraju kreditom namjera nam je bila napraviti pregled tržišta i usluga koje nude financijske i kreditne institucije i tako pomooći klijentima u odabiru najboljeg rješenja.

U istraživanju mogućnosti stupili smo u kontakt s gospođom Ivanom Vrapčević iz agencije za kreditno posredovanje Nitor grupa te prenosimo razgovor.


Ivana, hvala Vam na interesu za ovaj razgovor, 
recite nam koje su to usluge koje nudite klijentima?

Kao agencija za kreditno posredovanje pomažemo klijentu u izradi osobnog financijskog plana i u izboru najboljeg rješenja kroz detaljnu analizu aktualnih ponuda davatelja financijskih usluga koje interesiraju klijenta.
Najveća prednost za naše klijente je mogućnost da već prvim dolaskom u našu agenciju postignu efekt višetjednog traženja prave informacije u nekoliko banaka.

Istina, lutanje od banke do banke i uspoređivanje raznih ponuda vremenski je zahtjevno i zamarajuće. Kolika je cijena Vaših usluga?

Naša savjetovanja glede realizacija svih vrsta kreditnih zaduživanja

  • gotovinski krediti
  • stambeni krediti
  • kreditne kartice
  • potrošački krediti

su za klijente besplatna.

Izvrsno! besplatno i brzo klijent može dobiti informacije i pregled mogućnosti koje se pružaju. 
Možete li opisati suradnju na konkretnom upitu npr. kada klijent želi ostvariti kreditiranje adaptacije u iznosu od 100.000 kn, kako ide postupak?

Stranka ugovori sastanak u agenciju prema dogovoru. 
Kreditni posrednik u razgovoru polazi od želja i mogućnosti klijenta, pronalazi mu optimalna rješenja, vodeći računa o njegovoj financijskoj sigurnosti i likvidnosti
. Analiziramo ponude davatelja financijskih usluga i pomažemo klijentu u izboru najboljeg rješenja
 te oko prikupljanja sve potrebne dokumentacije. Kada je zahtjev u potpunosti pripremljen predaje se u poslovnicu banke koja će klijentu realizirati kredit
.

Usluga je zaokružena, od procjene trenutne situacije i potreba klijenta preko odabira rješenja i podrške u prikupljanju potrebne dokumenatcije do realizacije kredita.

Koja je aktualna ponuda kreditnih institucija u ovom trenutku za adaptacijske kredite, možete li nam dati nekoliko primjera?

Konkurentnost na bankarskom tržištu vrlo je visoka tako se i ponude razlikuju od banke do banke. Za kreditiranje adaptacije stana, kupnje stana, kupnje ili adaptacije kuće te za kupnju ili komunalno uređenje građevinske čestice moguće je ostvariti kredit od 5.000 do 250.000 eura (pa i više) sa založnim pravom na nekretnini ili bez, uz rokove odplate 3 do 25 godina, uz razne oblike i modele osiguranja a sve uz povoljnu efektivnu kamatu stopu od 5,62% do 6,30%. Gotovo sve banke u svom portfelju imaju proizvode i usluge vezane uz kreditiranje adaptacije ili kupnje nekretnine tako da je sukladno klijentovim traženjima i mogućnostima potrebno iznaći optimalni koji klijentu najviše odgovara.

Koji su drugi oblici kredita za koje možete ponuditi posredovanje?

Naša agencija može posredovati za sve vrste kredita prema ugovoru s partnerima a trenutno su najtraženiji gotovinski i 
stambeni krediti te krediti za školovanje. Mnogo je detalja i elemenata suradnje ali često uspijemo iznaći model i realizirati financiranje.

Osim kreditnog posredovanja nudite ili i druge usluge?


Ne, Nitor grupa je agencija za kreditno posredovanje stoga je to jedina djelatnost kojom se agencija bavi.

Ivana hvala Vam na ovim informacijama i na kraju zainteresiranim klijentima ostavljamo Vaše kontakt podatke.

Hvala Vama i pozivam sve zainteresirane da se slobodno jave na navedene kontakte jer opcija i mogućnosti je doista puno.

Tel. 095.694.4764


vise-onama-link

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *