Vodovodne instalacije

Prilikom adaptacija stana nudimo kompletnu uslugu instalacije vode i odvodnje od demontaže starih instalacija i opreme, do razvoda nove instalacije tople i hladne vode te odvodnje, koristeći najmodernije materijale i opremu koji jamče dugotrajnost i izostanak problema u korištenju. Na kraju izvodimo postavljanje opreme ugradbenih vodokotlića i wc-školjki, kada i tuš-kabina, umivaonika, slavina i ostalog.

Instalacija centralnog grijanja i klimatizacije

Bilo da se radi o sustavima na načelu tople vode ili zraka sve vrste projektiranih sustava grijanja i hlađenja u mogućnosti smo izvesti kvalitetno i time osigurati pravilno funkcioniranje i optimalnu iskorištenost. Kao i kod drugih podžbuknih instalacija ili instalacija u podu ispravak greške kasnije je vrlo je skup stoga je posao od starta potrebno odraditi stručno.

Elektro instalacije

Električne instalacije naši stručnjaci sukladno svim normama struke i zahtjeva za sigurnošću.
Pored instalacije jake struje radimo i instalacije telefonije, računalne mreže, alarma, portafona i drugo.

Plinske instalacije

Samo osobe ovlaštene za postavljanje plinske instalacije smiju obavljati radove. Iz razloga sigurnosti svakako preporučamo izmjenu dotrajale instalacije i ventila ali i starih uređaja čija je iskoristivost i do 30% manja od modernih.

Sve oblike plinske instalcije izvodimo sigurno i kvalitetno uporabom najmodernijih i najsigurnijih rješenja uz odobrenje Gradske plinare Zagreb.

U svim našim uslugama pa tako i kod instalaterskih usluga nudimo savjetovanje i ukazujemo na greške i mogućnosti poboljšanja u postojećim projektima i/ili idejama te sugeriramo u praksi provjerena rješenja, opremu i proizvođače.

Adaptacija stana instalaterski radovi voda