Usluga gradnje obiteljske kuće

Nudimo uslugu gradnje Vašeg doma. Iako obiman i zahtjevan posao s nama možete biti sigurni da će biti izveden kvalitetno i u roku.

Krajem devedesetih izveli smo projekt apartmanskog naselja Priko Poja u Malinskoj na Krku. Četiri objekta s po 8 apartmana ukupno 32 apartmana, bruto površine 2.400 m2. Također smo izveli i obiteljsku kuću Šimić. Kompletna rekonstrukcija i proširenje obiteljske kuće za odmor u Puntu na Krku, površine cca 200 m2.

Nastavili smo s izgradnjom stanova za prodaju u Zagrebu lokacija Gračanske dužice. Ukupno smo izgradili 4 objekta s 26 stanova i 12 garaža, bruto površine 2.500 m2. A 2007. na lokaciji Štrinovnička izgradili smo dva stambena objekta s ukupno 13 stanova, bruto površine 1.700 m2.

Referenca nam je i novoizgrađena kuća za odmor na Braču 200 m2 u kojoj smo nakon završetka roh-bau faze preuzeli sve radove. Izveli smo sve završne, obrtničke i instalaterske radove na objektu.

U Jurjevskoj smo izveli radove uređenja kuće s kraja 19. stoljeća. Površine prije radova cca 200 m2, poslije proširenja 320 m2. Ovu kuću smo iznutra ogulili doslovno do cigle i sve radili novo. Rušenje i demontaža postojeće drvene međukatne konstrukcije te izrada nove armirano-betonske međukatne konstrukcije, izrada novog krovišta, nova fasada, bravarski radovi. Svi obrtnički radovi parketarski, keramičarski, dobava i ugradnja nove vanjske i unutarnje stolarije, zidarski i knauferski radovi, žbukanje, izrada estricha. Svi instalaterski radovi elektroinstalacije, vodovod i odvodnja, centralno, klimatizacija. I na kraju kompletno uređenje okoliša.

Kako vidite imamo dovoljno iskustva u izgradnji samostojećih objekata, više od 7.000 m2, i u mogućnosti smo ponuditi kompletnu uslugu gradnje kuće od planiranja do izvedbe.

 • planiranje, savjetovanje, izrada ponude
 • pripremni radovi na gradilištu
 • iskopi
 • zidarski radovi - armiranobetonski, glazura, estrih, izolacija, žbuka
 • krovište i fasada
 • suha gradnja - svi materijali i sistemi stropova, podova, zidova renomiranih marki Knauf, Armostrong
 • drvena, alu ili PVC stolarija
 • instalaterski radovi - voda, odvodnja, struja, plin, klimatizacija i grijanje itd
 • postavljanje keramike, kamena, laminata, parketa ili drugih podnih podloga
 • montaža sanitarne opreme
 • soboslikarski - bojanje zidova

Imamo potpuno razumjevanje za klijenta i nastojimo da taj stresan posao gradnje prođe što brže i jednostavnije. Dopustite da Vam pomognemo i umanjimo brige.

Odabirom Adaptor tima dobijate desetljeća iskustva u građevini, sugerirati ćemo iz prakse najbolja rješenja, materijale i proizvođače, što ipak daje sigurnost da će sve u konačnici biti kako treba biti.

Ugovoreno ćemo izvesti u rokovima i očekivanoj kvaliteti, jer nam je doista jedini cilj da klijent bude zadovoljan čime osiguravamo nastavak poslovanja.

Budite slobodni javiti nam se s upitom da se upoznamo i utvrdimo mogućnosti suradnje.

Veselimo se Vašem pozivu!

vise-onama-link

Gradnja kuće

Gradnja kuće

Gradnja kuće

Gradnja kuće

Gradnja kuće