Soboslikarski i ličilački radovi

Odabir boja ovisi o osobnim preferencijama i odraz je vašeg karaktera, ali pored estetskog ima kako u stambenom, tako i u uredskom prostoru i stimulativni utjecaj nas.

Svijetle boje otvaraju prostor i čine ga većim, dok je kod tamnih boja efekt suprotan, te se svjetlo, bilo prirodno ili umjetno drugačije ponaša u prostorima tamnih odnosno svijetlih zidova. Kod većih i viših prostora nije neubičajeno koristiti tamnije boje.

Bez obzira na što se odlučili, mi ćemo prema Vašim željama izvesti gletanje i bojanje zidova, postavu tapeta i drugih dekorativnih elemenata. Posebnu pažnju poklonit ćemo pripremi podloge kako bi krajnji rezulat bio u skladu s Vašim zamislima.

Sviježim i dobro odabranim bojama svaki prostor može zablistati novim sjajem.

Stolarski radovi

Nezaobilazni kod adaptacija stana jer se nerijetko kod kompletne adaptacije radi izmjena unutrašnje i vanjske stolarije, vrata i prozora.

U mogućnosti smo ponuditi Vam izradu, dostavu i ugradnju širokog dijapazona vanjske (drvo, drvo-aluminij, aluminij ili PVC), te unutarnje stolarije, kuhinja i namještaja prema Vašim idejama. Također po mjeri izvodimo gazišta, ograde, rukohvate i stepeništa.

Postojeću stolariju možemo osvježiti, popraviti oštećenja i oličiti, sve prema Vašim željama.

Podopolagački radovi

Izvode se u završnoj fazi adaptacije stana a mogu biti parketarski, keramičarski, kamenarski i drugi kada se radi o posebnim industrijskim ili uredskim podovima.

Važno je odabrati vrstu poda koji odgovara prostoriji i namjeni tj. korištenju.

Našim velikim iskustvom i u suradnji s vrhunskim dobavljačima i proizvođačima, pomoći ćemo Vam pri izboru parketa, keramike ili kamena, te Vam predložiti najkvalitetnija rješenja za Vaš dom.

Adaptacija stana

 

Adaptacija ureda