Nismo najjeftiniji!?

Vrijeme je za još jedan članak o našem poslovnom modelu, načinu razmišljanja. Pročitajte i saznajte jesmo li sukladni 🙂 kada je u pitanju adaptacija Vašeg doma.

 

Mi nismo najjeftiniji i nikada nećemo biti. Pitate se zašto!?
Iz jednostavnog razloga. Zato što mi plaćamo svoje obveze, svima!
Plaćamo plaće radnicima, plaćamo račune partnerima, plaćamo ugrađene materijale, plaćamo državu.

Naše plaćanje drugima Vama omogućava da imate izvođača koji nije opterećen dugovima i problemima već je fokusiran na Vaše gradilište, ima zaposlenike koji su plaćeni i partnere koji su mu na usluzi.

Kako smo već pisali naša cijena u konačnici jest realna tj. ona koja omogućava da Vi dobijete što očekujete a da se pritom podmire obveze prema trećima za robu i usluge, niti više niti manje. Sve ispod toga je obmana i netko u lancu nije plaćen.
Tu smo preko 20 godina, sve smo projekte odradili do kraja i velika je vjerojatnost da ćemo i sutra biti tu te da ćemo Vam se javiti na telefon kad nas zovete, a količina posla i projekata koju imamo (i za tvrtke i za privatne osobe) govori da smo vrlo konkurentni ali možda ne i najjeftiniji.

 

Ponuda i rokovi.

Imamo jako puno upita za ponude. Jedan dio upita nejasno je postavljen i teško možemo dati smislenu ponudu, a drugi dio koji ima kvalitetan troškovnik, traži vrijeme. Nemoguće je kvalitetno ispuniti troškovnik za kuću ili obimnije radove u kratkom roku, jer je potrebno iznaći materijale i kontaktirati partnere za izradu stolarije ili druge radove i usluge. Stoga se ponuda nekada čeka i desetak radnih dana ukoliko je obiman troškovnik, kako bi dali cijenu iza koje možemo stajati.
Uzmite si vremena, dajte si truda, kuću ne gradite svaki dan, stan isto tako ne renovirate svake godine, uložite vrijeme u pripremu da bi kasnije bilo što manje iznenađenja.

 

Više nego oko vidi.

Basecamp-IlustracijaKoristimo informatička rješenja koja nam omogućavaju kvalitetnu i brzu komunikaciju s klijentima i u fazi ponude i u fazi projekta. Taj dio možda nije dovoljno vidljiv pa se klijenti često iznenade kada ih po otvaranju projekta pridružimo poslovnom sustavu, na kojem pratimo svu komunikaciju, slike i dokumentaciju vezano za projekt adaptacije što je posebno korisno klijentima koji su dislocirani, žive u inozemstvu, jer im sustav omogućava kvalitetno praćenje projekta i na daljinu, sve na jednom mjestu kronološki i pregledno.

Također, u tijeku izvođenja radova naše (posebice Damirovo) obimno iskustvo omogućava nam pružanje vrijednih rješenja svih detalja koje previde i arhitekti i klijenti, što je i razumljivo kada se radi o renoviranju. Ta neočekivana pomoć i kvaliteta komunikacije, uz nespornu dinamiku radova, razlog je da često prepoznamo dodatno iznenađenje i zadovoljstvo klijenta odabirom Adaptora.

 

Time završavamo ovaj kratki pregled naših razmišljanja s obzirom na nedavna iskustva, a prijašnje članke koji govore o našim iskustvima i poslovnim razmišljanjima možete naći na ovim stranicama.

 

vise-onama-link

 

Write a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *